Primanto Oy

Puhelin:
(020) 741 7121

Faksi:
(020) 741 7126

Toimiala:
Isännöintipalvelut
Osoite:
Isokatu 26
90100, Oulu
etsi kartalta >>
Internet:
www.primanto.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Olemme arvostettu isännöitsijätoimisto. Toimimme aktiivisina kumppaneina sidosryhmiemme kanssa, suuntaamme tulevaisuuteen ja olemme muuntautumiskykyisiä, toimimme laadukkaasti, kustannustehokkaasti, sekä taloudellisesti kannattavasti yhteisten tavotteiden suuntaisesti, ymmärrämme taloudellisen tuloksen tekemisen tärkeyden turvallisuutta luovana tekijänä. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, ammattitaitoisesti ja luotettavasti.

Primanto Oy on liike- ja asuinkiinteistöihin erikoistunut palveluyritys, jonka hoidossa kiinteistönne arvo säilyy ja siinä on hyvä asua. Kiinteistön arvon ylläpidossa on avainasemassa suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen kiinteistönpito.

Kiinteistön arvoon vaikuttaa sen kunto, suunnitelmallinen hoito, asumisviihtyvyys sekä asumisalue.

Toimintamme keskeisiä kulmakiviä on elinkaariajattelu, jolloin kaikilla kohteilla on oma aikataulunsa, josta selviää mahdolliset korjaus- tai uusimistarpeet. Suunnitelmallinen isännöinti on pitkän aikavälin toimintaa, jolla rakennuksen käyttöikää voidaan huomattavasti pidentää sekä säästää kustannuksissa. Suunnitelmallisesti suoritetut korjaus- tai kunnostustoimenpiteet takaavat edullisemmat hoitokustannukset kuin pakon edessä toimiminen.

Käytössämme on uusinta tekniikkaa olevat ATK-laitteet, sekä ohjelmistot. Tämä takaa asiakkaillemme parhaat mahdollisuudet saada tarvitsemansa tiedot yhtiöstään nopeasti ja toivomallaan tavalla.


Hakusanat:
IsännöitsijätoimistoHakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2020