Pyhäjärven Kaislarannan palvelukoti

Puhelin:
(08) 7850 500

Faksi:
(08) 7850 522

Toimiala:
Hoito- ja palvelukodit
Osoite:
Tikkalantie 15
86800, Pyhäsalmi
etsi kartalta >>
Internet:
www.kvps.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Pyhäjärven Kaislarannan palvelukoti sijaitsee Pyhäjärven kaupungissa
kauniilla paikalla Pyhäsalmen keskustassa järven rannalla. Tarvitsemamme kaikki palvelut ovat n. 2 km. säteellä. Kaislarannan ensimmäiset asukkaat ovat muuttaneet 17.7.2000 ja tarjoamme 20 vuokra-asuntoa, itsenäiseen asumiseen ja elämiseen ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa ja tuella.

Asuminen ja ympärivuorokautinen tuki omaan elämään

Asuminen Kaislarannan palvelukodissa tapahtuu kahdessa rivitalossa, joissa molemmissa on kaksi viiden asunnon ryhmää tupakeittiöineen. Palvelukotimme tarjoaa kodinomaisen itsenäisen asumisen ja elämisen, asumisvalmennusta, päivä- ja työtoimintaa, joita henkilökunta ja asukkaat yhdessä suunnittelevat ja kehittävät. Kodissamme suunnitellaan asukkaan elämää yksilöllisesti hänen elämäntilanteensa huomioiden. Asuminen palvelukodissa antaa uusia ja mukavia ihmissuhteita sekä myös rauhan omaan elämään.

Päivätoiminta

Päivätoiminnan tavoitteena on päivän rytmittäminen ja ylläpitää sekä lisätä asukkaiden erilaisia taitoja. Päivätoiminnan suunnittelussa on otettu huomioon yksilöllisyys ja myös toiminta pienryhmissä, jotta kaikilla on mahdollisuus mielekkääseen elämyksiä ja kokemuksia sisältävään päivä- ja työtoimintaan. Tavoitteena on osallistua myös normaaliin lähiyhteisön elämään käyttämällä kaikkia palveluita. Palvelukodissamme on omaisilla tärkeä osa kehitettäessä kaikkia kotimme toimintoja.

Tilapäisasuminen

Kaislarannan palvelukodissa on mahdollisuus lyhyt- tai pitkäaikaiseen tilapäisasumiseen. Palvelukodissamme on kaksi kaksiota varustettu tilapäisasumiseen ja tilapäisasumisella palvelemme perheitä ja annamme
omahoitajille mahdollisuuden lomaan ja tuemme kehitysvammaisen ihmisen itsenäistymistä ja asumisharjoittelua.


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2020