Puistokulma ry

Puhelin:
(09) 8386 3721

Faksi:
(09) 873 5608

Toimiala:
Hääjuhlat / Lounasravintolat / Perhejuhlat
Osoite:
Talkootie 4, Hiekkaharju
01350, Vantaa
etsi kartalta >>
Internet:
www.puistokulma.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Kun tarvitaan sopiva juhla-, kokous- tai koulutuspaikka, niin Puistokulma Vantaan Hiekkaharjussa tarjoaa hyvän vaihtoehdon.
bullet Puistokulmassa on tarjolla tiloja, joista pienimmässä voi olla kymmenen ja suurimmassa eli juhlasalissa kahteen sataan henkeä koolla juhlallisesti. Lyhyempiin tilaisuuksiin, joissa tarvitaan pelkkiä istumapaikkoja, voidaan ottaa jopa 300 henkeä. Sään niin salliessa tilaisuuksia on mahdollisuus järjestää myös ulkoalueita hyväksikäyttäen.
bullet Yksittäisten tilaisuuksien lisäksi Puistokulmassa tanssitaan vanhaan perinteiseen tapaan iltapäivätansseissa sunnuntaisin ja tiistaisin talvikaudella.
bullet Tilojen monipuolisuuden lisäksi Puistokulman etuna on oma keittiö ja ravintola A-oikeuksin. Tilaisuuden järjestäjä säästää aikaa ja vaivaa, kun kaiken tarvittavan saa saman katon alta.
bullet Arkipäivisin ravintolassa tarjotaan lounasaikaan suosittua kotiruokaa. Puistokulmalla on myös oma juhlapalvelu, josta voi tilata tarjottavan omissa tiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin.

Hakusanat:
Juhlat, kokoukset, juhlatilat, häät, juhlapalvelut, tanssit, perhejuhlat, yritystilaisuudet, lounasbaari  


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2020